opc_loader

Wilt u relatiegeschenken, awards of andere objecten op maat laten maken?
U kunt dit door ons laten realiseren. Door onze ruime ervaring, kennis en een breed netwerk van leveranciers zijn wij in staat  alle projecten goed te realiseren. Als eerst kijken wij samen met u naar uw wensen. Dit kan een concreet product of  een concept of abstracte idee zijn. Vervolgens sturen wij u passende voorstellen. Wanneer u één van de voorstellen kiest, dan starten wij met de realisatie van de gewenste producten.

De materialen
U kunt door ons relatiegeschenken of awards laten creëren van acrylaat, metaal, steen en hout. Ook zijn creaties uit goedkopere materialen als rubber en plastic en uit duurdere materialen als zilver en goud realiseerbaar.

De technieken
Afhankelijk van uw wensen passen we de gewenste productietechniek toe.  Wij ondersteunen u in het maken van de juiste keuze rekening houdend met uw wensen en het budget. De belangrijkste technieken zijn 3D printen, gietwerk, vormsnijden, laser graveren en bedrukken van objecten.

Wat dient u aan te leveren?
Om u een voorstel te sturen hebben wij de volgende informatie nodig:
•    Beschrijving  of ontwerp van het product
Hierbij kunt u denken aan het soort product, materiaal, afmeting en inscripties of

•    Uw wensen
Indien u een concept of abstract idee heeft bedacht en nog niet een concrete productwens heeft, kunnen wij u helpen bij het doorvertalen van de behoefte in een passend product. Wij zullen dan een voorstel sturen. Wij weten wat een geschenk passend maakt; onze kracht ligt bij maatwerk. Geen idee te gek, geen vraag te raar en geen geschenk onvindbaar.

•    Aantallen en budget
Naast deze informatie is het van belang om te weten om welke aantallen het gaat en wat uw budget is.


Wilt u relatiegeschenken of awards laten maken? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.
E-mail:  info@custom-company.nl
Tel:       +31 (0)78 8200 253

Artikel 1 tot 25 (van de 25 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 25 (van de 25 artikelen). Resultaat:1