opc_loader
  Meer info

Vraag nu een offerte aan!
Wij sturen u binnen 2 dagen
een offerte of nemen contact met u op.

Uiteraard kunt u ook direct contact met
ons opnemen:
Tel:    +31 (0)78 8200 253
E-mail:  info@custom-company.nl

Beschrijving

Presse papiers kubus
Deze presse papiers zijn leverbaar in een afmeting van 50mm t/m 80mm.?De?afmeting van?60mm is het meest geschikt voor presse papiers. Ook zijn deze kubussen in grotere afmetingen leverbaar, dan worden ze vaak gebruikt als award.
De presse papiers kunnen zowel aan de oppervlakte als in de binnenzijde gegraveerd / bedrukt worden met uw logo en/of tekst.

Presse papiers
Een presse-papier wordt gebruikt voor op het bureau en wordt op papieren geplaatst om te voorkomen dat ze wegwaaien. De presse papiers zijn als relatiegeschenk erg populair, dit door de functie, de prijs en de mogelijkheden. Onze presse papiers zijn niet te groot zodat ze makkelijk in een la kunnen worden opgeborgen. Ook kunnen wij presse papiers in diverse materialen en vormen op maat maken.

?

Gebruikte materialen in? presse papiers
Wij hebben een ruime collectie van presse papiers van diverse materialen zoals acryllaat, metaal, steen en hout. Ook kunt u kiezen uit diverse vormen van de presse papiers. Zo heeft u altijd een presse papier die past bij uw wensen.

?

Presse papier op maat laten maken
Bij ons kunt u uw presse papier op maat laten maken. Wij kunnen bijvoorbeeld een logo of tekst op de presse papiers zetten. Ook kunnen wij de presse papier geheel op maat maken in de materiaal,? vorm en uitvoering die uw wenst.

?

Heeft u vragen over onze presse papiers?
Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Tel:?????? ?? 078-8200253
E-mail:?? info@www.custom-company.nl

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items