opc_loader

Medailles

Medailles
Hier vindt u een collectie van onze standaard medailles (de eerste 9 modellen) en maatwerk medailles. U kunt de medailles al vanaf 50 stuks bestellen.

Medailles | Medaillons op maat laten maken
Wanneer u écht originele medailles wilt hebben, dan kunt u deze door ons op maat laten maken. De mogelijkheden van de medailles zijn bijna onbeperkt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen vorm en grootte bepalen, ontwerp in reliëf of in kleur laten plaatsen en kiezen uit diverse metaalkleuren.
Voor een perfecte presentatie kunnen de medailles geleverd worden in luxe geschenkdozen.

Afmeting van medailles | medaillons
U kunt zelf de afmeting van de medailles bepalen. Deze kunnen wij produceren in een diameter van 20 mm t/m 140mm. De meest verkochte afmetingen zijn van 40x2,2mm en 50x3mm.

Graveren van medailles | medaillons
De medailles | medaillons kunnen gegraveerd worden met uw persoonlijke tekst en/of logo. Ook kunnen wij individueel graveren, dus elke medaille met een unieke naam of nummer. De gravering kan op de achterzijde als op de voorzijde.

Medailles bestellen met uw logo
Wilt u medailles met uw logo bestellen? Dan kunt u kiezen uit verschillende technieken. Uw logo kan op de medailles in reliëf of in kleur geplaatst worden en ook kunt u ervoor kiezen om dit te laten laser graveren.

 

Heeft u vragen over onze medailles | onderscheidingen?
Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Tel:                078-8200253
E-mail:           info@custom-company.nl

Artikel 1 tot 35 (van de 35 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 35 (van de 35 artikelen). Resultaat:1