opc_loader

Betalen

Wij bieden u 4 mogelijkheden om  te veilig te betalen namelijk contante betaling, iDeal, PayPal en een bank overboeking.

Contante betaling
Wanneer u kiest om de goederen bij ons op kantoor af te halen, kunt u contant betalen. Het afhaaladres is:
Insight Services
Amandelgaarde 165
3344RC  Hendrik Ido Ambacht


Betalen via iDEAL - Telebankieren 

 

   

Wat is iDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. 
iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, Postbank (ING) of de Rabobank.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden ge�nformeerd dat de bestelling is betaald.

LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor Postbank TAN - bij de hand tijdens het besteltraject.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

 


Betalen met PayPal

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail.

Om een betaling te kunnen maken logt u in op http://wwwpaypal.nl. U krijgt dan een formulier te zien waarin u het bedrag kunt invullen en het e-mail adres van de ontvanger. De ontvanger ontvangt dan een e-mail met het bericht dat het door u geboekte bedrag is bijgeschreven op zijn of haar Paypal rekening, plus het transactienummer. Uzelf ontvangt in uw e-mail een bevestiging van de overboeking en ook datzelfde transactienummer.

Aan een PayPal account is een bank- of girorekening gekoppeld. U kunt vanuit uw eigen bank of giro geld storten op uw Paypal rekening, of u kunt geld van uw PayPal rekening terugstorten naar uw eigen bank- of girorekening.

Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken.

 

Betalen via bank overboeking
 
Deutsche Bank Nederland N.V.
Dordrecht
T.n.v. Insight Services
43.85.55.031
Iban:  NL91 ABNA 043.85.55.031
Swift / Bic: ABNANL2A 
 
Een bankoverschrijving heeft vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan betaling via iDEAL of PayPal-betaling die direct plaatsvindt. Uw bestelling wordt z.s.m. nadat uw betaling binnen is verzonden. Wij adviseren dan ook altijd om, indien mogelijk, te betalen via iDEAL of Paypal.