opc_loader

CUSTOM MADE - WANNEER NORMAAL NIET SPECIAAL GENOEG IS


Wenst u relatiegeschenken of awards volledig op maat te laten maken? Dan zijn wij de partij om dit voor u te realiseren. Naast onze enorme passie en creativiteit werken wij professioneel en met veel ervaring samen met u aan het project. Als eerst kijken wij samen met u naar uw wensen. Dit kan een concreet product of een concept of abstract idee zijn. Vervolgens sturen wij u passende voorstellen. Wanneer u één van de voorstellen kiest, dan starten wij met de realisatie van de gewenste producten.

Wilt u awards laten maken?
Bij Custom Company bent u aan het juiste adres. Met een vakkundige en persoonlijke werkwijze realiseren wij samen met u de productie van de awards. U wordt actief betrokken bij het proces waarbij wij u adviseren over de mogelijkheden. Ook houden wij rekening met uw wensen zoals de levering en verpakking. Kortom wij zijn een full-service bedrijf.

Stuur uw aanvraag
Stuur uw aanvraag wanneer uw awards op maat wil laten maken. Na ontvangst van uw aanvraag neemt ons team contact op . Stuur uw aanvraag naar sales@custom-company.nl of bel ons op +31 (0) 78800253.

5 Redenen om uw awards door ons te laten maken?

  1. Vakkundig en persoonlijk advies
  2. Diverse materialen en technieken
  3. Korte levertijd mogelijk
  4. Full-service o.a. onwerpservice, mooie verpakking en levering
  5. Klanten geven ons een 9,4

"Heel goed meegedacht, goede communicatie, en prachtige awards geleverd voor ons event! Ontzettend bedankt!!"
- Lisa van Ginkel - Channable