opc_loader

CUSTOM MADE - WANNEER NORMAAL NIET SPECIAAL GENOEG IS


Wenst u relatiegeschenken of awards volledig op maat te laten maken? Dan zijn wij de partij om dit voor u te realiseren. Naast onze enorme passie en creativiteit werken wij professioneel en met veel ervaring samen met u aan het project. Als eerst kijken wij samen met u naar uw wensen. Dit kan een concreet product of een concept of abstract idee zijn. Vervolgens sturen wij u passende voorstellen. Wanneer u één van de voorstellen kiest, dan starten wij met de realisatie van de gewenste producten.

Hugo Boss – Premium fashion gift
Voor luxe en unieke relatiegeschenken kunt u kiezen uit de collectie van Hugo Boss. Hiermee bent u verzekerd dat uw relatie een uniek en waardevol relatiegeschenk ontvangt. De collectie omvat onder andere agenda’s, notebooks, pennen en elektronica als USB-Sticks.

Hugo Boss Relatiegeschenken
Parker pennen Relatiegeschenken

Parker – Het merk voor luxe schrijfwaar
Voor mooie en kwaliteit pennen is Parker het merk. Met een mooie en ruime collectie vindt u altijd een pen wat past bij uw bedrijf en uw relaties.

Rituals – Mooie giftsets en office essentials
Wij hebben voor u een collectie samengesteld van mooie Rituals gift sets en stijlvolle interieur essentials voor op kantoor. Zo heeft u een keuze in handzeep, geurkaarsen en afwasmiddel

Rituals Relatiegeschenken

WAT DIENT U AAN TE LEVEREN?
Om u een voorstel te sturen hebben wij de volgende informatie nodig:
•    Beschrijving  of ontwerp van het product
Hierbij kunt u denken aan het soort product, materiaal, afmeting en inscripties of

•    Uw wensen
Indien u een concept of abstract idee heeft bedacht en nog niet een concrete productwens heeft, kunnen wij u helpen bij het doorvertalen van de behoefte in een passend product. Wij zullen dan een voorstel sturen. Wij weten wat een geschenk passend maakt; onze kracht ligt bij maatwerk. Geen idee te gek, geen vraag te raar en geen geschenk onvindbaar.

•    Aantallen en budget
Naast deze informatie is het van belang om te weten om welke aantallen het gaat en wat uw budget is.


WILT U RELATIEGESCHENKEN OF AWARDS LATEN MAKEN? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.
E-mail:  info@custom-company.nl
Tel:       +31 (0)78 8200 253