opc_loader
  Meer info

Vraag nu een offerte aan!
Wij sturen u binnen 2 dagen
een offerte of nemen contact met u op.

Uiteraard kunt u ook direct contact met
ons opnemen:
Tel:    +31 (0)78 8200 253
E-mail:  info@custom-company.nl

Beschrijving

Presse papier metalen kubus
De afmeting van deze presse papier is 40x40x40mm. Aan elke zijde kan een andere gravering / logo geplaatst worden. Ook kunt u kiezen om de presse papiers uit te laten voeren in koper, brons, zilver of goud.

Presse papiers
Een presse-papier wordt gebruikt voor op het bureau en wordt op papieren geplaatst om te voorkomen dat ze wegwaaien. De presse papiers zijn als relatiegeschenk erg populair, dit door de functie, de prijs en de mogelijkheden. Onze presse papiers zijn niet te groot zodat ze makkelijk in een la kunnen worden opgeborgen. Ook kunnen wij presse papiers in diverse materialen en vormen op maat maken.

 

Gebruikte materialen in  presse papiers
Wij hebben een ruime collectie van presse papiers van diverse materialen zoals acryllaat, metaal, steen en hout. Ook kunt u kiezen uit diverse vormen van de presse papiers. Zo heeft u altijd een presse papier die past bij uw wensen.

 

Presse papier op maat laten maken
Bij ons kunt u uw presse papier op maat laten maken. Wij kunnen bijvoorbeeld een logo of tekst op de presse papiers zetten. Ook kunnen wij de presse papier geheel op maat maken in de materiaal,  vorm en uitvoering die uw wenst.

 

Heeft u vragen over onze presse papiers?
Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Tel:          078-8200253
E-mail:   info@custom-company.nl

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items