opc_loader

Communicatiebureaus

Awards of relatiegeschenken op maat laten maken?
Wij zijn de perfecte partner voor communicatiebureaus.

Custom Company is sinds 2010 gespecialiseerd in het op maat ontwikkelen van relatiegeschenken en awards. Wij streven ernaar zakelijke relaties te versterken door bijzondere creaties te ontwikkelen voor speciale gelegenheden.

 

Onze werkwijze
U en uw klant staat bij ons altijd centraal. Door met u mee te denken en u vanuit ons vakmanschap te adviseren zijn wij uw ideale partner voor het ontwikkelen van al uw unieke relatiegeschenken en awards. Met ons wereldwijde netwerk van leveranciers, kunstenaars en ambachtslieden, en onze ervaring met en kennis van materialen en technieken zijn wij in staat elk project naar uw wens uit te voeren.

 

In het gehele proces voorzien wij u:
- snel van informatie
- advies omtrent de mogelijkheden en uitvoeringen
- gratis ontwerp(en)
- gratis samples of tegen sterk gereduceerd tarieven
- productie door de betere leveranciers in hun vakgebied
- uitstekende service

 

Materialen en technieken
Wij kunnen objecten maken uit diverse materialen en door inzet van diverse technieken. De meest gebruikte materialen zijn acrylaat, glas, hout, steen en metaal. In samenwerking met specialisten in traditionele en modern technieken zoals 3d printen kunnen wij bijna alles realiseren.

 

Heeft u een aanvraag voor maatwerk relatiegeschenken of awards?
Neem gerust contact met ons op en ons team helpt u graag verder:

E-mail:             sales@custom-company.nl
Telefoon:          078-8200 253
Website:          www.custom-company.nl


Communicatie bureaus die wij al reeds bediend hebben:

Awards en relatiegeschenken ontwerpen design en laten maken   Awards en relatiegeschenken ontwerpen design en laten maken   Awards en relatiegeschenken ontwerpen design en laten maken   Awards en relatiegeschenken ontwerpen design en laten maken   Awards en relatiegeschenken ontwerpen design en laten maken   Awards en relatiegeschenken ontwerpen design en laten maken