opc_loader

Glas | Kristal

Relatiegeschenken en awards van glas | kristal
U kunt uw relatiegeschenken of awards laten maken van glas / kristal. Hierbij kunt u kiezen uit items uit ons standaard assortiment of deze op maat laten maken. Bij maatwerk kan door inzet van technieken bijzondere objecten gecreëerd worden. Onderaan de pagina kunt u enkele voorbeelden vinden.

Glas | Kristal
Glas en kristal wordt als materiaal gekozen wanneer de klant luxe of exclusieve relatiegeschenken of awards wilt laten maken. Kristalglas adviseren wij vaak en gebruiken wij ook vaak in  producties. Dit heeft namelijk een helder transparante kleur. 

Voordelen van glas | kristal
Het grootste voordeel van relatiegeschenken en awards van glas is dat ze een luxe uitstraling hebben en het ze écht kwaliteit uitstralen.  Ook kan glas bijzonder mooi (3D) gegraveerd worden.

Technieken bij glas | kristal
Bij het produceren relatiegeschenken en awards van glas kunnen diverse technieken worden ingezet. Hieronder staan de belangrijkste technieken waaruit u kunt kiezen:

3D laser graveren in glas | kristal
Bij deze techniek wordt een afbeelding middels een lasermachine  3D gegraveerd  in glas. De kleinste  details worden mooi weergegeven. Veel klanten kiezen ervoor om hun product of ander object 3D te graveren en dit als een miniatuur uit te reiken.
 

Watersnijden van plexiglas
Met watersnijden wordt een glasplaat  in een bepaalde vorm gesneden. Dit kan zijn een logo, beeldmerk of een ander object.

Graveren van glas
Glas ontleent zich er uitstekend voor om gegraveerd te worden. De meest gebruikte techniek op het moment is het lasergraveren. Wilt u een mooier resultaat? Dan raden wij het zandstralen aan. Het verschil met lasergraveren is dat het mooier oogt en ook mooier aanvoelt.

Bedrukken van glas
Er zijn speciale machines die direct op glas kunnen bedrukken. Voorheen was dit alleen mogelijk door folieprint op het glas te bevestigen. De kleuren bij een directe print op glas zijn helderder en voller dan bij een folieprint.
 

Modellen of miniaturen van glas   
Glas kan ook worden gebruikt om er modellen of miniaturen mee te maken. Het glas wordt hierbij met de hand in een bepaalde vorm geslepen en delen worden aan elkaar bevestigd.  
 

Wilt u relatiegeschenken of awards van glas / kristal laten maken?
Neem contact met ons op en wij helpen u verder:
Telefoon:           + 31 (0)78 – 8200 253
E-mail                info@custom-company.nl

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van maatwerk en standaard items uit ons assortiment.