opc_loader
  Meer info

Vraag nu een offerte aan!
Wij sturen u binnen 2 dagen
een offerte of nemen contact met u op.

Uiteraard kunt u ook direct contact met
ons opnemen:
Tel:    +31 (0)78 8200 253
E-mail:  info@custom-company.nl

Beschrijving

Relatiegeschenken en Awards van Hout
U kunt door ons uw relatiegeschenken en awards van hout laten produceren. Met houten relatiegeschenken en awards bent u verzekerd van een mooi product welke bijna in elk budget past!
Er zijn diverse houtsoorten waaruit u kunt kiezen. Deze zijn leverbaar in diverse kwaliteiten , kleuren en afwerkingen. Bovendien is hout met verschillende technieken te bewerken zodat er mooie creaties gerealiseerd kunnen worden. Bekijk hieronder enkele mogelijkheden van houten relatiegeschenken en awards.

Maatwerk van hout
Bij maatwerk bent u verzekerd van originele geschenken en awards van hout. In overleg kijken wij naar uw wensen en welke mogelijkheden er zijn om geschenken of awards te ontwikkelen die hieraan voldoen.

Voordelen van hout
Het voordeel van het werken met hout is dat de objecten bijna voor elk klant geschikt zijn. Zo kunnen er geschenken of awards ontwikkeld worden voor een laag budget of exclusieve geschenken voor klanten die op zoek zijn naar écht iets bijzonders.
Hout is namelijk te leveren in diverse kwaliteiten en ook te bewerken met diverse technieken. Door hierin de juiste keuze te maken kunnen wij geschenken of awards ontwikkelen die voldoen aan uw wensen!

Wilt u meer informatie over houten relatiegeschenken of awards?
Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder:
Tel:      +31 (0)78 8200 253
E-mail: info@custom-company.nl
 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: