opc_loader

Custom Company is sinds 2010 gespecialiseerd in het op maat ontwikkelen van relatiegeschenken en awards. Wij streven ernaar zakelijke relaties te versterken door bijzondere creaties te ontwikkelen voor speciale gelegenheden. Wij bespreken, samen met de klant, wat de mogelijkheden zijn en zetten vervolgens onze kennis, ervaring en ons netwerk in om dit te realiseren.

 

De klant staat bij ons altijd centraal. Door met u mee te denken en u vanuit ons vakmanschap te adviseren zijn wij uw ideale partner voor het ontwikkelen van al uw unieke relatiegeschenken en awards. Met ons wereldwijde netwerk van leveranciers, kunstenaars en ambachtslieden, en onze ervaring met en kennis van materialen en technieken zijn wij in staat elk project naar uw wens uit te voeren.

 

Wij hebben onze diensten al bewezen aan een breed scala aan organisaties; van eenmanszaken tot multinationals en van non-profit organisaties tot overheidsinstellingen. Wij mogen onder andere de Nationale Politie, de ABN-Amro Bank, Coca Cola, Heineken en Philips tot onze klanten rekenen.

 

Neem voor aanvullende informatie over ons en onze producten gerust contact met ons op. Ons team helpt u graag verder.

Neem contact met ons op en wij helpen u verder:
Telefoon:           + 31 (0)78 – 8200 253
E-mail                info@custom-company.nl