opc_loader

Santander Partner Awards

Awards op maat voor Santander

Begin 2015 kregen wij van Santander het verzoek exclusieve awards te ontwikkelen voor hun partners in de autobranche. Santander Consumer Finance Benelux B.V. maakt deel uit van de Santander Groep. Als afzonderlijke onderneming Santander Consumer Finance is de specialist consumentenkrediet binnen de groep en richt zich op het aanbieden van financiële diensten aan consumenten, retailers en automotive bedrijven.
 
Uiteraard wilde Santander hun partners iets bijzonders aanbieden. Er werden dan ook hoge eisen gesteld aan de awards. In het bijzonder was het van belang dat het logo van Santander op een speciale manier verwerkt zou worden en duidelijk zichtbaar zou zijn. Ook moesten er verwisselbare uitneembare onderdelen in de award verwerkt worden, uitgevoerd in goud, zilver en brons. De award mocht niet te groot worden zodat deze mooi op een bureau of tafel geplaatst zou kunnen worden. Tot slot was de prijs van belang. Zo ging CustomCompany, in samenwerking met de klant, aan de slag om een mooi en betaalbaar product te ontwikkelen. Met trots presenteren wij u hieronder het eindresultaat.

Wilt u uw zakelijke relaties ook een mooi geschenk cadeau doen of een stijlvolle award uitreiken? Heeft u al een aardig idee van hoe deze eruit moet komen te zien maar weet u niet goed hoe u dit idee werkelijkheid kan laten worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gepast advies. Wij helpen u graag!