opc_loader

Relatiegeschenken


 

RELATIEGESCHENKEN VOOR DE ECHTE BIJZONDERE MOMENTEN

Speciale gelegenheden of duurzame relatie zijn soms een bijzonder geschenk waard. Dit geschenk kan bijvoorbeeld van een jubileum, afscheid of een moment van waardering veranderen in een blijvende herinnering. Dit is precies wat wij en onze producten u kunnen bieden! Een blijvende herinnering voor u als gever en zowel voor de ontvangen. Bekijk onze hieronder onze realisaties voor Van der Valk, Nike, PostNL en Google.
 

Van der Valk Exclusive

Mooie kerstgeschenken als personeelsgeschenken zijn er gerealiseerd voor diverse Van der Valk Exclusive hotels. In fijne samenwerkingen zijn er geschenken bedacht als: maatwerk koffer, powerbanks, manchetknopen en toilettassen.
 

Nike

Voor diverse Europese kantoren ontwikkelen wij naast geschenken in het bijzonder jubilaris aandenkens. Wat begon in Nederland is nu uitgebreid naar diverse landen.
 

PostNL

Samen met ons inbound partner REP en PostNL zelf zijn en worden er bedankjes uitgedacht voor de hardwerkende chauffeurs. Veelal gaat het om functionele geschenken als krabbers, drinkbekers en notitieblokjes, maar ook de bijzondere geschenken als penningen en glaswerk worden geleverd.
 

Google

Google heeft ons gevonden. Wij hebben diverse bijzondere mailings mogen verzorgen die geheel door ons uitgedacht zijn. Dit waren o.a. uitnodigingen in een magic box. Daarnaast zijn er voor events ook functionele producten geleverd als telefoonhouders, USB-verlichtingen en opslagmedia.