opc_loader

 

Retourneren:
Veertien dagen tevredenheidsgarantie:
Wanneer u een product heeft ontvangen en niet tevreden bent met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren en uw geld ontvangen. U kunt dit alleen doen wanneer het product compleet is, en is verpakt in de oorspronkelijke verpakking. Verder moet het product voldoen aan de hieronder beschreven voorwaarden. Wij zullen in dat geval het volledige aankoopbedrag inclusief order-verzendkosten aan u terug betalen. Producten die incompleet of beschadigd zijn komen niet in aanmerking voor restitutie.

 

Procedure voor retourneren:
• Stuur uw verzoek voor terugname van het product binnen 14 dagen per e-mail of brief. Vermeld hierbij uw   ordernummer, het product waar het om gaat, de staat van het product en de reden.

• Wanneer wij uw verzoek hebben ontvangen sturen wij binnen 2 dagen een retournummer van TNT. U dient   deze retournummer   te vermelden op het pakket en dit te versturen met TNT.
• Retourzendingen zijn altijd voor rekening van de koper.
• De koper is verantwoordelijk voor de eventuele schade die ontstaat bij het transport.
• Het product moet voldoen aan de volgende voorwaarden om in aanmerking voor restitutie te komen:
  - Het product dient compleet en in originele staat te zijn
  - Het product dienst schoon te zijn
  - Het product mag niet ingebouwd zijn geweest
  - Het product mag geen installaties hebben ondergaan
  - Het product mag niet ge(de)monteerd zijn geweest
  - Het product moet voorzien van originele handleiding en accessoires
• Na ontvangst van het door u geretourneerde product zullen wij dit nakijken op hierboven genoemde   voorwaarden. U ontvangt van ons binnen 3 werkdagen een voorstel tot restitutie. Indien het door u   geretourneerde product niet in aanmerking komt voor restitutie blijft dit eigendom van de klant en dient de klant,   voor eigen rekening, binnen een termijn van 8 werkdagen het product op de locatie van aflevering op te halen   of wij verzenden het product retour op de kosten van de klant.

Let op! Kosten voor het retourneren of omruilen van goederen zijn altijd voor rekening van de koper. Retourneren geschiedt op risico van de koper

 

Ruilen:
Voor het ruilen van goederen gelden dezelfde voorwaarden als het retourneren, met het verschil dat u in plaat van restitutie van geld en ander product toegestuurd krijgt. Wanneer het nieuwe product een andere prijs heeft dan de geretourneerde product, dan dient u het verschil bij te betalen of u krijgt dit terug.